E-learning en engineeringstudio

Profiteer van een e-learning content op maat!

Van outsourcing naar insourcing:
onder begeleiding van onze afdeling e-learning engineering

e-doceo

Ongeacht uw verwachtingen wat betreft de productie van e-learning modules, onze afdeling e-learning engineering (of e-learning studio) past zich altijd aan uw wensen aan:

- De bedrijven die hun productie volledig willen uitbesteden zijn maar wat blij te kunnen samenwerken met een professionele studio die hun e-learning content op maat creëert!

- Ontwikkelaars die meer zelf willen creëren kunnen altijd rekenen op begeleiding door onze in blended learning pedagogie gespecialiseerde mensen.

Met deze knowhow die intern of extern kan worden benut, biedt Talentsoft Learning u de kans om uw eigen productiebelasting te regelen zoals het u het beste uitkomt.

Een kenniscentrum
ter beschikking van uw e-learning module

Elke door onze e-learning studio geproduceerde e-learning module betekent voor u een pedagogische oplossing die is afgestemd op uw behoeften aan blended learning (online en klassikale opleiding) en op de cultuur van uw onderneming.

Door een beroep te doen op onze knowhow biedt u aan uw medewerkers of klanten rijke en inventieve e-learning contents op maat aan.

e-doceo
e-doceo

Profiteer van de nieuwste technologieën
voor uw e-learning content op maat

Wij stellen de beste technologie van de Talentsoft Learning tools in dienst van online opleiding. Het gepaste gebruik van de verschillende multimediabronnen betekent voor u een garantie dat u van ons een duidelijke, gevarieerde en doeltreffende e-learning content zult ontvangen.

e-doceo Meer te weten komen over mobile learning

Het recept
om uw e-learning content op maat op te vrolijken?

  • Een team van specialisten van Talentsoft Learning.
  • Innoverende pedagogische methodes.
  • De knowhow van de e-learning studio wat betreft multimediale didactiek.
  • Animaties in 2D en 3D.
  • Voice-over en geluidsbanden (studio audio, professionele acteurs).
  • Video’s (beeldopnamen, montage, after effects).
  • Standaardisering SCORM en AICC.

Van educatieve software tot serious game, de productiestudio van Talentsoft Learning past zich aan uw pedagogische doelstellingen en uw budget aan om het door u gewenste type van e-learning opleiding te produceren.

Klassikaal, blended learning of e-learning

Onze gehele ervaring wat betreft e-learning wordt toegepast op alle elementen van een bepaald systeem. Vandaag de dag hoeven en mogen de e-learning contents niet los staan van de overige soorten opleidingen.

De pedagogische engineering van onze e-learning studio wordt dus systematisch weerspiegeld in blended learning. Vervolgens bepalen wij de uit te voeren pedagogische modaliteit: e-learning content op maat of standaard e-learning content, virtuele klas of klassikale opleiding.

De moderne opleiding is plurimodaal en maakt gebruik van meerdere kanalen. Onze e-learning contents werken uiteraard op online ruimten maar zijn tevens beschikbaar op PDA, mobiele telefoon, cd-rom of via podcast e-learning.

e-doceo