e-learning opleiding: tools en technieken

Om de programma’s van Talentsoft Learning te leren gebruiken

Leer uw teams
blended learning-tools te gebruiken

e-doceo

Leer met de tools van Talentsoft Learning alle etappes van het creatie-, ontwikkelings- en beheerproces van uw e-learning of blended learning systeem te beheersen, dankzij onze opleidingscatalogus.

Talentsoft Learning biedt zijn klanten een ruime keuze aan opleidingen aangepast aan elk kennisniveau, om gebruik te leren maken van de tools. Na aankoop van ons volledig of gedeeltelijk softwareaanbod, heeft u toegang tot deze leersessies die in twee formats beschikbaar zijn:

- klassikale opleiding: 1 of 2 dagen binnen het bedrijf of samen met andere bedrijven

- e-learning opleiding: rapid learning, flash learning, educatieve applicatie, virtuele klas

Doordat onze catalogus van opleiding voor e-learning een uitgebreide keuze aan leermodaliteiten biedt, die kunnen worden aangepast aan uw tijd- en budgetbeperkingen, kunnen wij u de grootst mogelijke flexibiliteit bieden.

e-doceo

Begeleiding
en advies

Elke trainer van Talentsoft Learning is een expert op het gebied van e-learning opleiding. Om uw opleidingssysteem te installeren of in om het even welke opbouwfase van uw project, is hij de uitgelezen persoon om u bij te staan. Onze trainers begeleiden en adviseren u telkens als u daar behoefte aan heeft.

Met Talentsoft Learning haalt u een solide expertise in huis om uw e-learning en blended learning opleiding te produceren, beheren en verspreiden.