Ondersteuning en onderhoud

U kunt altijd rekenen op een krachtig team

Ondersteuning en onderhoud

U kunt rekenen op een
altijd parate hotline

Wij willen u oplossingen bieden die bijdragen aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Daarom kunt u steeds rekenen op onze online ondersteuning en beschikt u over tools om ervaringen tussen gebruikers uit te wisselen (forums, wiki’s, chats, enz.).

Een technisch team staat altijd klaar om snel een oplossing te vinden voor uw dagelijkse problemen waarmee u te maken krijgt bij het gebruik van onze opleidingssoftware.

Om gebruik te kunnen maken van deze helpservices dient u op de gebruikersclub van Talentsoft Learning een klantaccount aan te maken.

Maak een klantaccount aan op de club

Profiteer in real-time
van de laatste updates

De totaaloplossing van Talentsoft Learning is beschikbaar in SaaS-mode (Software As A Service). Met uw abonnement krijgt u van ons automatisch de innovaties die onze LCMS en ons LMS-platform permanent krachtiger maken.

Met de SaaS-mode zijn deze updates van onze opleidingsprogramma’s volledig gratis: de onderhoudskosten zijn in uw abonnement begrepen.

Met de ondersteunings- en onderhoudsservices van Talentsoft Learning bent u elke dag opnieuw in optima forma voor uw opdrachten.

Ondersteuning en onderhoud