Virtuele klas

Virtuele klas

Verruim
uw opleidingsruimte!

Onbeperkte verspreiding van uw opleidingen dankzij de innovatieve en interactieve virtuele-klasoplossing die aan elke gebruiker van uw platform krachtige uitwisselingstools biedt.

DE PLUSPUNTEN VAN DE OPLOSSING

  • U geniet de belangrijkste voordelen van een persoonlijke opleiding (afspelen van PowerPoint-presentatie, vragen en antwoorden, enz.) zonder de gebruikelijke kosten.
  • De opleiding gebeurt net zo interactief als in klasverband.
  • De deelnemers loggen rechtstreeks aan op het LMS-platform via een gewone browser.

Kies voor videoconferentie
om uw e-opleidingen te geven

Talentsoft LMS beschikt over een performant virtuele klas-tool waarmee de mogelijkheden van uw e-opleidingsapparaat danig worden uitgebreid. In nauwelijks enkele minuten worden de cursisten ondergedompeld in een digitale opleiding die net zo boeiend is als een persoonlijke cursus met dezelfde animatie-elementen: wit bord, visuele pointer, scherm delen, overdracht van bestanden, enz.

Een virtuele klas
voor meer social learning

Als u voor Talentsoft LMS kiest, krijgt elke gebruiker van uw LMS-platform de mogelijkheid voor interactie met de andere leden. Zo kunnen uw docenten sessies “live coaching” met hun cursisten organiseren en die via videoconferentie proactief persoonlijk begeleiden. Cursisten kunnen dan weer uitermate vlot met elkaar contact opnemen: met een muisklik kunnen zij een collega uitnodigen aan te loggen op de tool zodat zij elkaars ervaringen kunnen delen. Met de virtuele klas van Talentsoft Learning is social learning niet langer een fabeltje.

Virtuele klas
Virtuele klas

Bewaar uw leersessies
voor later gebruik

Dankzij de opnamefunctie worden de op uw platform doorgestuurde virtuele klassen opgeslagen en kunnen die later nogmaals als (deel van het) opleidingstraject worden gebruikt. Een praktische oplossing voor cursisten die de opleiding niet live hebben kunnen volgen.

Ik wil een demo

VOIP of telefoon?

De virtuele-klastool beschikt over de meest geavanceerde technologie om u ongeacht uw gebruiksomstandigheden een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Gebruikers met een niet al te goede internetaansluiting kunnen de opleiding rechtstreeks volgen per telefoon.


Ik wil een demo