E-learning platform

e-doceo
E-learning platform

Ga voor efficiëntie
om uw opleidingen te beheren en verspreiden

Talentsoft LMS is een voor iedereen toegankelijk e-learning platform. In een gebruiksvriendelijke omgeving kan de docent de vorderingen van zijn cursisten volgen en corrigerende acties ondernemen. Om een eerste stap te zetten naar e-learning of om duizenden cursisten op te leiden is Talentsoft LMS de gedroomde oplossing.

DE VOORDELEN VAN DE OPLOSSING

  • Makkelijkere verspreiding van uw opleidingen op pc of mobiele telefoon.
  • Uw HR-afdeling beschikt over een krachtige rapporteringstool wat betreft de knowhow van de onderneming.
  • De prijs van de tool is recht evenredig aan het aantal opgeleide medewerkers.

Structureer
uw opleidingen

Met de LMS Talentsoft LMS kunt u blended learning opleidingen organiseren waarbij klassikale acties worden afgewisseld met e-learning en virtuele klassen.

Uw docenten kunnen makkelijk opleidingstrajecten creëren waarbij gebruik wordt gemaakt van alle soorten SCORM/AICC genormaliseerde (e-learning modules, virtuele klassen, enz.) of niet-genormaliseerde middelen (ppt, pdf, videofilmpjes, enz.).

e-doceo

Het LMS-platform
past zich aan uw omgeving aan

E-learning platform LMS Learning Management System E-learning platform LMS

Het platform LMS Talentsoft LMS is compatibel met elk type van hardware: tablet, pc, mac, smartphone, enz. U beschikt om het even waar over een opleidingsoplossing die zich aanpast aan uw omgeving.

e-doceo e-doceo e-doceo

E-learning platform

Een gebruiksvriendelijke
interface

Omdat iedereen liefst met een gebruiksvriendelijke interface werkt, heeft Talentsoft Learning voor zijn learning manager een eenvoudige en intuïtieve bediening ontwikkeld. Zo kan elke gebruiker altijd makkelijk bij zijn opleidingsmiddelen.

Vraag een demo

Begeleid uw cursisten
op hun traject

Een efficiënte opleiding is een opleiding die op intuïtieve wijze aan de cursisten wordt aangeboden. Daarom vermeldt het LMS reeds op de homepage naar de opleidingen waaraan uw medewerkers het meeste behoefte hebben.

E-learning platform

Social
learning

Opleiden of opgeleid worden, het is altijd en vooral een uitwisseling van gedachten en kennis met collega’s en docenten. Daarom heeft Talentsoft Learning op zijn platform een centrale plaats toegekend aan pedagogische uitwisselingen via een systeem van aan de opleiding gewijde micro-blogging.

U kunt gebruik maken van verschillende geïntegreerde gemeenschappelijke tools om aan te zetten tot informeel leren: mijn wiki’s, mijn fora, mijn documenten, mijn RSS-feeds, mijn blogs, mijn netwerk, enz.

Ik wil een demo

Onmiddellijk toegang
tot nuttige hulpmiddelen

Het platform stelt een lijst op van elke door het bedrijf verstrekte opleiding en informatie, zodat gebruikers er via een unieke en gecentraliseerde zoekmachine altijd meteen bij kunnen!

LMS - Learning Management System

Volg uw cursisten
dankzij een krachtige analysetool

Door maximaal gebruik te maken van computerstandaarden van de opleiding, slaat het e-learning platform de acties van de cursist in zijn geheugen op en biedt u uitermate gedocumenteerde pedagogische informatie (tijd per leseenheid, aantal malen ingelogd, datum laatste maal ingelogd, vorderingen).

De pedagogische en administratieve rapportering vergt slechts enkele clicks en biedt uw opleidingsdienst de kans om een kwaliteitsvolle pedagogische opvolging te implementeren. Het platform biedt krachtige verzoeksfunctionaliteiten voor een makkelijk beheer van zeer grote aantallen cursisten en mentoracties.

Talentsoft LMS biedt u tevens oplossingen om aanwervingstests, opiniepeilingen of tevredenheidsonderzoeken te optimaliseren.

Ik wil een demo

Meet de competenties
van uw medewerkers

e-alt learning manager is een krachtig e-learningplatform dat makkelijk in het HR-informatiesysteem van uw onderneming kan worden geïntegreerd. Zo beschikt u over het technologische neusje van de zalm om de ontwikkeling van uw medewerkers nauwkeurig op de voet te volgen.

U installeert certificeringsprogramma’s om de op bepaalde punten toegenomen competenties van uw internen of externen (distributienetten, tijdelijke werknemers, enz.) te valideren.

Zo zorgt u voor een homogene kennis over de gehele waardeketen van uw onderneming.

Beloon
uw medewerkers

Omdat het succes van het bedrijf meer is dan de som van individuele successen van de medewerkers heeft Talentsoft Learning ”de leerattitude“ ontwikkeld: de cursist kan meteen zien in welke mate hij zich inzet voor zijn opleidingsprogramma.

Het platform zet tevens de beste cursisten in het zonnetje: het spoort elke medewerker aan om zich met de overige leden van het team te meten.

e-doceo

Become a 5-star learner

e-doceo

Computerbeveiliging

Talentsoft LMS biedt u een oplossing die inspeelt op de behoeften om de data van de gevoeligste bedrijven (banksector, beveiliging van territoria, enz.) te beveiligen.

De oplossing wordt gecontroleerd door externe en onafhankelijke bedrijven die gespecialiseerd zijn in code audit en hackingtests. De meest veeleisende ondernemingen kunnen over een e-learning platform beschikken dat is gehost op de “IBM SmartCloud”, overeenkomstig de norm ISO27001.

Personnaliseer
uw LMS

Dankzij de flexibele configuratie van de oplossing kan zij specifiek aan uw organisatorische wensen worden aangepast, zonder enige verdere ontwikkeling. De ergonomie en de grafische vormgeving kunnen eveneens worden aangepast aan het imago en de eigenheid van uw onderneming.

  • e-doceo
  • e-doceo
  • e-doceo
  • e-doceo

Ik wil een demo