Online opleidingsportaal

Online opleidingsportaal

Maak uw catalogus
van online opleidingenbeter zichtbaar

Met Talentsoft LMS beschikt u over een complete website om uw opleidingsactiviteit of –service voor te stellen. Omdat hij zo gebruiksvriendelijk is kunt u met deze tool de gehele etalage van uw online opleidingsaanbod opbouwen.

DE PLUSPUNTEN VAN DE OPLOSSING

  • U heeft slechts één website nodig om uw activiteit en uw opleidingscatalogus te presenteren.
  • De contents van de site bijwerken gaat even vlot als met een kantoorprogramma.
  • U beschikt over één enkele oplossing waarin een website en een LMS zijn samengebracht: een unieke technologie die het onderhoud vereenvoudigt.

Zet uw LMS
in de etalage

Met de Talentsoft LMS maakt u uw opleidingsaanbod optimaal zichtbaar, dankzij de gepersonaliseerde online etalage. Dit is de ideale oplossing om een opleidingscatalogus te commercialiseren of in uw onderneming aan te bieden.

Dit portaal werd ontwikkeld voor zowel kleine als grote bedrijven en stelt u in staat om uw catalogus van A tot Z te beheren: inlichtingen over alle opleidingen publiceren, inschrijvingen beheren, betalingen beheren (valideringsworkflow, voorinschrijvingen, online betalen, aanvragen van informatie, enz.), inlichtingen over de docenten, aanpasbare webpagina’s, enz.

Ik wil een demo

LMS en opleidingscatalogus:
een winnend team

Wanneer u de opleidingscatalogus van het platform LMS Talentsoft LMS activeert, beschikt u over een complete tool om uw opleidingen te verspreiden en te promoten. Gebruikers kiezen direct online hun opleidingsprogramma, schrijven zich online in en de rest volgt automatisch.

Personaliseer
uw e-opleidingscatalogus

Uw etalage werd zo ontwikkeld dat u zelf de pagina’s van uw website op zeer eenvoudige wijze kan aanpassen: u schrijft de tekst op deze pagina’s zoals u dat in een klassieke teksteditor zou doen.

Met deze voor zoeken geoptimaliseerde etalage beschikt u over een efficiënte oplossing om u van uw concurrenten te onderscheiden.

  • Online opleidingsportaal
  • Online opleidingsportaal

Ik wil een demo