Maak een videofilmpje van elk talent en deel het gratis online.


SkillCatch

Maak een videofilmpje van elk talent en deel het gratis online.

Met de app SkillCatch van Talentsoft Learning heeft u de mogelijkheid om de talenten rond u te filmen en die met om het even wie te delen. Zo creëert u gebruiksklare en levensechte opleidingsmomenten waarmee u doeltreffend de kennis en ervaring van om het even wie kunt doorsturen met een op elk moment beschikbaar leerzaam videofilmpje.

Download nu gratis SkillCatch!

e-doceo e-doceo e-doceo

In slechts

3 stappen kunt u uw 1eSkillCatch creëren!

e-doceo

1. Maak

een gestructureerd

e-doceo

2. Film

uw videosequenties en voorzie die van geluid.

e-doceo

3. Publiceer

uw opleidingen op een gratis MOOC.

Laat geen

enkel talent meer verloren gaan!

Het ogenblik waarop talent zich uit, is per definitie vluchtig en kan zich op elk moment voordoen. Iedereen die kennis of ervaring bemerkt, bijv. bij een van de collega’s, moet over de mogelijkheid beschikken om dat talent zo snel en makkelijk mogelijk vast te leggen. En er is toch niets makkelijker dan daarvoor een mobiele telefoon te gebruiken dat u overal vergezelt?

Met de mobiele app SkillCatch geïntegreerde rode draad worden uw sequenties gestructureerd volgens een door pedagogische experts beproefde en voor video aangepaste methodologie. U beschikt over een goed doordachte tool die slechts één doel heeft: u de optimale technologie voor uw pedagogische ontwerpen bieden.

 

 

Ontwerp

zuiver pedagogische sequenties

Dankzij de in SkillCatch, geïntegreerde rode draad worden uw sequenties gestructureerd volgens een door pedagogische experts beproefde en voor video aangepaste methodologie. U beschikt over een goed doordachte tool die slechts één doel heeft: u de optimale technologie voor uw pedagogische ontwerpen bieden.

e-doceo
e-doceo

Maak

uw opleidingsvideo’s nog aantrekkelijker

Via de montagebank van de app heeft u toegang tot een bibliotheek met weergavesjablonen. Daarmee kunt u pedagogische info toevoegen aan uw sequenties zodat uw cursisten alles makkelijker kunnen begrijpen: tekstcommentaar, beelden, het structureren van uw commentaar voor intro of besluit, enz.
U kunt uw omgeving tevens met uw logo personaliseren zodat uw beelden een bron van herkomst hebben.


Maak

gebruik van een gratis MOOC

Download de app SkillCatch, om gratis toegang te krijgen tot uw eigen MOOC (Massive Open Online Course). U kunt er uw SkillCatch-sequenties uploaden en een voortdurend beschikbare bibliotheek met hulpmiddelen voor opleidingscursussen creëren. Een SkillCatch delen is kinderlijk eenvoudig! Vanuit de app nodigt u uw vrienden of medewerkers uit en zij krijgen via e-mail rechtstreeks toegang tot uw MOOC.

Download nu gratis SkillCatch!

e-doceo e-doceo
e-doceo

De SkillCatch bag

in de meest extreme situaties gebruiken

U bent fan van SkillCatch en wil die in de meest extreme situaties gebruiken? Speciaal voor u heeft Talentsoft Learning de ”SkillCatch bag“ ontwikkeld. Dit is een pakket onmisbare tools om altijd en overal uw opleidingssequenties makkelijk te kunnen opnemen:

Hierover wil ik meer weten e-doceo
e-doceo

U wil

nog meer?

De app SkillCatch is dankzij de functies “my Talentsoft Learning“ ook compatibel met de software suite van Talentsoft Learning. Dan beschikt u over een volledige digital clearing oplossing om al uw opleidingen, zowel klassikale als afstandsopleigingen, te creëren, beheren, verspreiden en analyseren.

  • Quiz: maak zelf oefeningen.
  • Videoconferentie: faites des classes virtuelles.
  • erspreidingsplatform: om de organisatie van de ontwikkeling van uw opleidingen te beheren.
  • En nog meer: educatieve applicaties, klassikale spellen, samenwerking, meerdere talen, serious game, enz.
Hierover wil ik meer weten
e-doceo