Rapid learning

rapid learning

Ontwerp uw opleidingen in
enkele clicks

Met de rapid learning functionaliteiten van Talentsoft LCMS kunnen ontwikkelaars in een mum van tijd opleidingen op afstand van hoge kwaliteit ontwerpen.

PUNTEN VAN DE OPLOSSING

  • Omdat de applicatie zo gebruiksvriendelijk is, kunnen uw teams snel hun eerste modules produceren.
  • U hergebruikt reeds bestaande diavoorstellingen van uw opleidingsdienst en zet die om in e-learningcontent.
  • U schenkt uzelf een tool die voldoet aan de door uw beroepsomgeving opgelegde eis van snel op de bal spelen en kunt opleidingen produceren die uw actualiteit op de voet volgen.

Met TvLearn®,
ontdekt u een nieuwe wijze van opleiden

Treed binnen in het tijdperk van rapid learning en produceer uw e-learning-modules in slechts enkele minuten tijd. Het principe van TvLearn® is zeer eenvoudig: u presenteert uw opleiding voor een webcam alsof u zich tot uw cursisten richt.

  • U geeft uw ppt-presentatie met uw commentaar.
  • De tool zet die presentatie om in het webformat en voegt er automatisch uw met de webcam opgenomen audio- en videocommentaar bij.
  • De opleidingsmodule kan daarna meteen worden gebruikt en online worden gezet.

Met TvLearn® van Talentsoft Learning maakt u rapid learning en kunt u op grote schaal trainingen geven!

rapid learning

Creëer een educatieve applicatie
of een schermfilm in slechts enkele muisklikken

Maak een educatieve applicatie of een schermfilm in een mum van tijd. De software begeleidt u stap voor stap. U kiest welk type van educatieve applicatie u wenst te creëren (zuiver instructief, eenvoudig interactief, gecorrigeerd interactief, begeleid interactief, enz.) en kunt meteen met de opname starten. Voor een gebruiksklare educatieve applicatie of schermfilm heeft u slechts enkele minuten tijd nodig.

Ideaal om uw medewerkers in te wijden in de functies van een programma, u wint kostbare tijd bij de productie en u kunt uw kennis zeer snel aan het volledige team doorgeven.

De schermfilm kan makkelijk worden gewijzigd en vertaald (perfect voor een meertalig e-learning-project). Dankzij de makkelijke updating is de schermfilm een hulpmiddel dat met de tijd mee evolueert.

Ik wil een demo

Converteer uw diavoorstellingen in PowerPoint
in opleidingen op afstand

Door PowerPoint voorstellingen in flash of video om te zetten kunnen die efficiënt vanaf een opleidingsplatform worden verspreid en kunnen de cursisten doeltreffend worden gevolgd.

Met Talentsoft LCMS zet u in een mum van tijd uw diavertoning in ppt om in een e-learningcontent die onmiddellijk op een LMS of via elke internetbrowser kan worden gebruikt.

rapid learning

Verspreid uw opleidingen
in video

Al uw producties kunnen in webformat en mpeg4 in video worden geëxporteerd zodat zij makkelijk naar pc of mobiele telefoon kunnen worden verzonden.

rapid learning

Ik wil een demo