Beheer van e-learning projecten

e-learning projecten

Beheer uw ontwikkelingsteams
en schakel over op massaproductie

De oplossing Talentsoft LCMS heeft krachtige beheersfuncties wat betreft teams die gespecialiseerd zijn in het produceren van opleidingen: U leidt en stuurt de spelers die betrokken zijn bij uw pedagogische e-learning projecten.

DE PLUSPUNTEN VAN DE OPLOSSING

  • De LCMS is ideaal om uw productie van opleidingen te industrialiseren doordat hij u in staat stelt alle spelers van uw projecten (zowel interne als externe medewerkers) op de voet te volgen en beheren.
  • U beheert de kostprijs van elk project en kent op elk ogenblik het verschil tussen het voorziene en het reëel gebruikte budget.
  • U stuurt en organiseert het werk van uw medewerkers met een hogere productiviteit als uiteindelijk resultaat.

Vergemakkelijk het beheer
van internationale projecten

De projectbeheersfuncties van de Talentsoft LCMS gaan 100% via de cloud. Elke speler, waar die zich ook ter wereld bevindt, logt aan op het platform en kan zo bij de gehoste documenten die hij/zij nodig heeft.

Deze medewerker kan dus op elk ogenblik de aan hem/haar toegewezen opdrachten uitvoeren: een ideale oplossing voor internationale meertalige projecten.

e-learning projecten
e-learning projecten

Industrialiseer de productie
van uw opleidingen

Welkom in het tijdperk van de industrialisering en massaproductie van opleidingsmodules! Met deze oplossing stuurt u alle (interne en externe) spelers van uw projecten aan door hun toegangsrechten en uit te voeren opdrachten te configureren.

Uw team wordt autonoom en beschikt over efficiënte middelen voor een met een gemeenschap uit te voeren opdracht.

Optimaliseer
uw productiebudgetten

Talentsoft LCMS bezorgt u de cijfergegevens waarmee u de gebruikte budgetten berekent (arbeidstijd, medewerkers, enz.). U krijgt indicatoren waarmee u makkelijk het rendement van uw opleidingen kunt meten.

U heeft alle troeven in handen om de productie van uw contents te optimaliseren en een efficiënte en rendabele industrialisering door te voeren.

e-learning projecten

Ik wil een demo