Applicatie om uw klassikale opleidingen aantrekkelijk te maken

Applicatie om uw klassikale opleidingen aantrekkelijk te maken

De impact van uw
klassikale opleidingen optimaliseren

Met de Talentsoft LCMS haalt u het maximum uit uw klassikale opleidingen, versterkt u uw pedagogische efficiëntie en bent u er zeker van dat uw nationale en internationale uitrol zal slagen.

De pluspunten van de oplossing

  • Met een gebruiksvriendelijke tool kunt u de opleidingspakketten van uw onderneming standaardiseren voor een massale en uniforme verspreiding.
  • U stroomlijnt het pedagogische discours van uw docenten en vereenvoudigt het gebruik van de opleidingsdragers.
  • Door het multimediale aspect in uw klassikale opleidingen te integreren, zorgt u ervoor dat de opleidingen een grotere impact hebben op uw cursisten.

Cursusplanning creëren

Met Talentsoft LCMS kan uw opleidingsdienst zijn cursusplanningen met de computer structureren en er doorzendmodi (PowerPoint voorstelling, video, enz.) en interactieve modi (groepsanimatie, pedagogische spelletjes, case study, enz.) aan toevoegen.

Alle aan de cursusplanning verbonden documenten worden, ongeacht hun type, in één enkel bestand gebundeld dat door alle docenten als unieke drager wordt gebruikt.

Applicatie om uw klassikale opleidingen aantrekkelijk te maken
e-doceo

Pedagogische handleidingen opstellen

De pedagogische handleiding is een document met alle informatie die de docenten nodig hebben voor het goede verloop van hun opdrachten.

Dankzij deze handleiding die naar alle opleidingsteams van uw bedrijf, ook op internationaal niveau, wordt verstuurd mag u er zeker van zijn dat de klassikale opleidingen overal op eenzelfde wijze worden verstrekt.

Ik wil een demo

Pedagogische
spellen ontwikkelen

Voor uw docenten ligt er een gevarieerd aanbod pedagogische spelletjes klaar waarmee zij hun opleidingen aantrekkelijker kunnen maken. In elke fase van een opleidingssessie kunnen zij putten uit een uitgebreide keuze aan aangepaste pedagogische activiteiten (het ijs breken, interactieve spelletjes, beoordelingen, enz.).

Door gebruik te maken van een videoprojector kunnen zij opleidingsgroepen en conferenties op boeiende wijze animeren.

Naast de kwalitatieve voordelen van Talentsoft LCMS biedt de oplossing een ruime pedagogische interactiviteit die een positief effect heeft op de tevredenheidsgraad van de cursisten.

  • e-doceo
  • e-doceo
  • e-doceo
  • e-doceo
  • e-doceo
e-doceo

Ik wil een demo