Management

Zij beheren uw leerprojecten elke dag

Jérôme Bruet

General Manager

Talentsoft Learning Headquarters & France

Jérôme Bruet begon zijn loopbaan als docent multidisciplinaire pedagogie. Daarna is hij zich gaan specialiseren op het gebied van opleiding op afstand. Hij was voor diverse uitgeverijen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van meerdere multimediaprojecten.
In 2002 richtte hij e-doceo op, het bedrijf dat hij ook nu nog leidt en dat op 10 jaar tijd leidende onderneming is geworden op het gebied van software en services voor blended learning opleiding (zowel klassikaal als op afstand).

Morgane Vlasselaer

General Manager

Talentsoft Learning Belgium

Morgane Vlasselaer begon, na een Bachelor in Marketing & Communication, haar carrière als CRM bij Arkadin, waar haar passie voor het management haar snel bevordert tot teammanager.

De volgende 5 jaar, verdiept zij haar kennis als commercial bij InterCall, met als klanten de grootste belgische en multinationale ondernemingen.

Op haar 27 jaar, leidt deze passie voor management en onderwijs naar een nieuwe uitdaging: Leiding nemen van Talentsoft Learning België, met als doelstellingen het team uit te breiden en Talentsoft Learning België N°1 maken van de digitaal learning providers in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

Marcio Mattos

General Manager

Talentsoft Learning Brazil

Marcio Mattos heeft al meer dan 15 jaar functies met grote verantwoordelijkheden uitgeoefend in IT- of telecombedrijven. Hij heeft verscheidene jaren in de VS gewoond, waar hij heeft bijgedragen aan het succes van verschillende ondernemingen waaronder Lotus Development. Toen hij tot Vice-president voor Latijns-Amerika werd benoemd, had hij meer dan 400 medewerkers in 10 verschillende landen onder zich. En elk jaar opnieuw wist hij de commerciële jaardoelstellingen te halen.
Begin van de jaren 2000 keerde Marcio Mattos terug naar Brazilië, waar hij de leiding op zich nam van de plaatselijke ondernemingen van BMC Software (software voor beheer IT-bedrijven), daarna van die van Avaya (interne bedrijfscommunicatie), waar hij in 2005 de prijs van beste manager ter wereld mocht ontvangen. Nog daarna zetelde hij in de adviescommissie van meerdere bedrijven die zich bezighouden met personeelsbeheer, en leidde hij de commerciële ontwikkeling van Saba voor geheel Zuid-Amerika.
Sinds oktober 2013 heeft hij een nieuwe uitdaging: die van manager van het nieuwe Talentsoft Learning filiaal in Brazilië. Hij wil van Talentsoft Learning het leidende bedrijf op het gebied van digital learning in zijn land maken.

Hugues Foltz

General Manager

Talentsoft Learning Talentsoft Learning Canada

Omdat hij de stijgende behoefte aan online opleidingen op de Canadese markt voorvoelde, richtte Hugues Foltz in 2002 Ellicom op, een bedrijf dat interactieve opleidingsprogramma’s op maat aanlevert voor openbare en privé ondernemingen.
In 2006 vervoegde Hugues Foltz als algemeen directeur voor Canada het Talentsoft Learning netwerk. Momenteel stelt dit boegbeeld van zijn sector 90 gepassioneerde mensen te werk die de meest ambitieuze opleidingsprojecten tot een goed einde kunnen brengen.

Sandro Jimenez

General Manager

Talentsoft Learning Colombia

Sandro Jiménez is ondernemer en maatschappelijk vernieuwer met meer dan 20 jaar beroepservaring.

Consultant en internationaal spreker op diverse topbijeenkomsten en evenementen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Afrika. 10 jaar actief wat betreft de integratie van opleidingstechnologieën; 15 jaar toegepast onderzoek naar de maatschappelijke ontwikkelingsprocessen; ruime ervaring wat betreft het ontwikkelen van projecten, internationaal beheer van bedrijfsmiddelen, opleiding van onderzoekers en beheer van knowhow.

Hij ontwikkelde gedurende meer dan 5 jaar advies en begeleiding van institutionele beoordelingsprocessen, systematisering van opgedane ervaringen, opzetten van kennisgemeenschappen en digitale inclusie, altijd door middel van ICT en met het oog op het bevorderen van samenwerking.

In 2014 richtte hij zijn onderneming AcademyTic op, die digitaal leren wil koppelen aan kennisbeheer. In 2016 komt Sandro Jiménez als directeur-generaal voor Colombia het netwerk van Talentsoft Learning vervoegen. Hij wil op de Colombiaanse markt uitgroeien tot een sleutelspeler op het gebied van digital learning.

Holger Ruhfus

General Manager

Talentsoft Learning Germany

In 1997 stond Holger Ruhfus aan het hoofd van Krankikom, een bedrijf dat websites en webapplicaties ontwikkelde terwijl Internet nog maar pas in zijn kinderschoenen stond.
Deze onderneming is momenteel een van de sterkste van haar sector en heeft haar actieterrein ook uitgebreid naar de ontwikkeling van e-learning op maat en naar e-assessment applicaties.
In 2012 startte Holger Ruhfus Talentsoft Learning Germany en hij stelt alles in het werk om op de Duitse markt een belangrijke speler in de sector van digital learning te worden.

Talentsoft Learning manager

Brüno Dartigues

General Manager

Talentsoft Learning Italy

Nadat hij zijn leerschool bij HR had doorlopen, zich daarna specialiseerde in het implementeren van HR-systemen, ging Bruno Dartigues terug naar zijn twee passies: pedagogie en technologie.

Eerst als projectleider en adviseur e-learning en blended learning, daarna als directeur van Talentsoft Learning in België, waar Talentsoft Learning momenteel een vooraanstaand speler op de digital learning markt is.

Astrid Bauwens

General Manager

Talentsoft Learning Indian Ocean

Nadat zij een master in pedagogische engineering had behaald en met succes ervaring als projectleider bij Talentsoft Learning had opgedaan, trok Astrid Bauwens in 2008 naar het Eiland Mauritius, waar zij ook was geboren, om daar haar eigen onderneming op te richten en haar nieuwe knowhow op de plaatselijke markt te delen. Zij richtte E-next op dat snel heel wat succes kende.
2 jaar later opende zij het filiaal van Talentsoft Learning voor de regio Indische Oceaan en leverde aan verschillende Europese klanten productiediensten op het gebied van e-learning.
Gedurende de laatste vier jaar heeft Talentsoft Learning Indische Oceaan in sterke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van online opleidingen in Mauritius, Réunion en Madagascar. Enkele van de belangrijke klanten: Mauritius Telecom, Blanche Birger, GML, Attitude Resorts, Terra, IBL, enz.

Nancy Palacios

General Manager

Talentsoft Learning Mexico

Om technologische oplossingen te kunnen aanreiken die gefocust zijn op online opleiding en e-learning startte zij in 2006 de organisatie van Talentsoft Learning op in Mexico. Zo kan zij inspelen op de behoeften van alle soorten organisaties waarvoor opleiding belangrijk is. Meer specifiek gaat het vooral over de privésector die momenteel sterk in opmars is in Mexico.

Patrice Weisz

General Manager

Talentsoft Learning Sénégal

Après avoir obtenu un diplôme d'ingénieur informatique, une maîtrise de marketing, et une certification en animation et modélisation 3D, Patrice Weisz consacre sa carrière professionnelle à la direction de diverses sociétés de production et d'authoring multimédia. Il est également consultant sur les nouveaux médias numériques pour la Communauté Européenne et divers organismes.

Installé à Dakar depuis 2004, il s’intéresse de près au développement de la technologie et de la formation numérique au Sénégal et devient, en 2012, Directeur de l’IAM TECHNOLOGIES. Il y coordonne alors les programmes diplômants IT, ainsi que le lancement du MBA en enseignement à distance.

Désireux de répondre au besoin grandissant des entreprises et institutions africaines en termes de digital learning, Patrice Weisz co-fonde en 2015 puis dirige e-doceo Sénégal, avec l'ambition de couvrir le marché de l’Afrique de l’Ouest.

Chow Teng Mun

General Manager

Talentsoft Learning Singapore

Chow Teng Mun brings with him over 25 years of experience in IT related industry in regional business management, information technology operations, and supply chain management and senior management roles for market leaders and multinational corporations.
He has strong domain knowledge in various vertical industries including ebusiness services, finance, education, government and manufacturing. His experience includes systems integration and solution management in large corporate customers.
Mr. Chow held executive positions at Intel, Microsoft, Moduslink and John Wiley & Sons. Mr. Chow graduated from the University of Alberta, Canada with a major in Computer Science and Mathematic.
My goal for Talentsoft Learning is to expand its product platform and solutions to Asia countries through direct sales and partnership with qualified enterprises. I wanted to continue to grow Talentsoft Learning brand by participating in events and continuous digital and social marketing. The vision is to enable Talentsoft Learning to be the top elearning solution providers in Asia!

Patricia Lopez

Sales Manager

Talentsoft Learning Spain

Na haar studies communicatie en public relations is Patricia Lopez haar loopbaan in 2006 bij Nestlé begonnen op de dienst sociale verantwoordelijkheid.
Twee jaar later stapte zij over naar het pas opgerichte Geomanaging, het bedrijf dat instaat voor de marketing- en opleidingsacties voor Panasonic. In 2009 kwam het bedrijf als klant bij Talentsoft Learning en uiteraard werd Patricia Lopez gespecialiseerd accountmanager voor e-learning.
Zij draagt bij aan de ontwikkeling en naam van Talentsoft Learning dat in Spanje al snel de belangrijkste leverancier van digital learning wordt. Eind 2012 werd zij commercieel directeur van het bedrijf.

Olivier Poletti

General Manager

Talentsoft Learning Switzerland

Als ervaren pedagoog heeft altijd wel een middel gevonden om zijn innoverende services aan de man te brengen. Eerst richtte hij een opleidingscentrum voor mediamatici op, daarna een e-learning productiestudio, om vervolgens Talentsoft Learning in 2006 in Zwitserland te introduceren. Dit bedrijf heeft momenteel in Zwitserland een solide positie verworven.