Het e-learning nieuws van Talentsoft Learning

Belangrijke gebeurtenissen voor het bedrijf

Talentsoft bewijst Digital learning vermogen met kwalificatie in drie Fosway 9-Grids™

06/02/2017

Talentsoft is door HR-analist Fosway Group gekwalificeerd in de jaarlijkse onafhankelijke analyse van Digital Learning, Authoring Systems en Learning Systems Markets.

De permededeling lezen

Webinar Invitation Tools and methods for your digital learning project to succeed

09/11/2016

We invite you to join one of our informational webinars, that will allow you to discover Talentsoft Learning's solutions and will give you the keys to ensure a successful project.

 

Het vervolg lezen

Talentsoft Learning zoekt project manager in Brussel

22/04/2016

Ben jij project manager blended learning? Grafisch multimedia ontwerper? Vervoeg ons dynamisch team, gepasionneerd in digital learning door je kandidaat te stellen voor deze open vacature.

Solliciteren

Voor het 4e opeenvolgende jaar valt Talentsoft Learning in de prijzen bij de Bsoco Awards

11/02/2016

Als leider in de sector digital learning werd Talentsoft Learning bij de Bsoco Awards 2016 andermaal beloond met twee prijzen in de categorieën ”Auteurstool” en “LMS”.

Lees het persbericht

Webinar : De nieuwe tools van social learning 28 januari

13/01/2016

Social learning is een leerproces dat met de komst van nieuwe tools sterk in de lift zit. Wat is social learning? Wat zijn de innovaties? Hoe implementeren? Welke valkuilen vermijden?

Het vervolg lezen

Talentsoft Learning zet zijn groei in Frankrijk en internationale expansie voort

17/12/2015

Talentsoft Learning – leidend uitgever van e-learning software in Frankrijk en ook internationaal een vooraanstaande speler – presenteert zijn resultaten van 2015. 

Lees het persbericht

Talentsoft Learning behaalt de 1e prijs “Gold” – Brandon Hall Group Excellence – voor zijn mobiele applicatie SkillCatch

14/12/2015

SkillCatch, de mobiele app die de digitale opleiding wil democratiseren, is bekroond met een Trophée International d’Excellence (Internationale Uitmuntendheidstrofee)

Lees het persbericht

Talentsoft Learning lanceert haar nieuwe virtuele klas

06/10/2015

Talentsoft Learning kondigt de lancering van haar nieuwe virtuele klas aan. Deze nieuwe versie bevestigt de innovatieve dynamiek van het bedrijf dat zich heeft geassocieerd met het Amerikaanse Moxtra om een volledige oplossing te kunnen bieden aan bedrijven.

 

Meer informatie

VOV Beurs : 24 november Brabanthal Leuven

24/09/2015

Ontmoet Talentsoft Learning op de 17de editie van de VOV-beurs op 24 november in Leuven en ontdek er exclusief de nieuwigheden van de Talentsoft Learning oplossingen. Er worden meer dan 2000 bezoekers verwacht!

 

Het vervolg lezen

Talentsoft Learning op veroveringstocht in Azië: 2 nieuwe vestigingen in Singapore en Hongkong

07/05/2015

Vandaag kondigt Talentsoft Learning zijn vestiging op Aziatische bodem aan. Een nieuwe uitdaging voor de uitgever van oplossingen op het gebied van digitale opleiding.

Lees het persbericht

Talentsoft Learning in the Learning Tech Day

21/04/2015

Talentsoft Learning participates in the Learning Tech Day on April 21 and hosting two conferences. 

Het vervolg lezen

Talentsoft Learning lanceert de nieuwe app voor mobieltjes tijdens CeBIT

13/03/2015

Talentsoft Learning, leidend bedrijf in de digital learning-sector, werd door CeBIT aangezocht om op 19 maart 2015 om klokslag 15.30 uur in avant-première de nieuwe mobiele app  te komen presenteren. 

Talentsoft Learning in de top 20 van Training Industry

18/02/2015

Talentsoft Learning, de leider van de sector digital learning, werd door het Amerikaanse consultancybureau andermaals gelauwerd als een van de beste producenten van auteurssoftware ter wereld. 

 

Lees het persartikel!

 

 

Nieuwe versie van het LMS

19/01/2015

Bij de nieuwe versie van Talentsoft Learning learning manager staat de mens centraal in de interface en is elke medewerker verantwoordelijk voor het eigen succes.

 

Lees het persartikel!

Het e-learning platform van Talentsoft Learning in de “WatchList” van Training Industry

09/10/2014

De Amerikaanse gigant Training Industry publiceert  zijn “WatchList 2014” en daarin prijkt Talentsoft Learning in het selecte groepje van de beste leveranciers van opleidingsplatformen.

 

Lees het volgende

Gratis webinar

21/03/2014

Het is voor Talentsoft Learning België een waar genoegen u uit te nodigen op het volgende webinar "De voordelen van een speciaal aan mobile learning gewijde app".
 
Dit webinar heeft plaat op dinsdag 1 april 2014 van 11 tot 12 uur.
 
Ik schrijf me in

Talentsoft Learning nogmaals onderscheiden door Brandon Hall

27/02/2014

Het  platform Talentsoft Learning content manager heeft zijn uitstekende kwaliteiten wat betreft autonomie en productiviteit reeds duidelijk bewezen, wat te danken is aan zijn functies voor het creëren van leerinhouden.

Het vervolg lezen

Talentsoft Learning door Training Industry in de Top 20 van de ‘authoring tools’ opgenomen

27/02/2014

Talentsoft Learning staat ook in 2014 bij de twintig beste e-learning authoring tools  ter wereld, een onderscheiding die wordt toegekend door het Amerikaanse consultancykantoor Training Industry, een referentie van formaat in de sector beroepsopleiding.

Het vervolg lezen

Bedrijven worden competitiever dankzij e-learning : de nieuwe uitdaging van Talentsoft Learning

27/02/2014

Na 10 groei-jaren focust de specialist van digitale oplossingen voor opleiding zich met een vernieuwd software- / serviceaanbod en een nieuwe visuele identiteit op de waardering van de kennis van de ondernemingen!

 

Meer informatie

Workshop Talentsoft Learning

06/11/2013

Ontmoet Talentsoft Learning op 28 november op stand n°90 van de VOV-beurs.


Neem zeker ook deel aan onze workshop :“Ontwerp een e-learning opleiding in 40min:Gaat u de uitdaging aan?” Het lot zal een vrijwilliger uit het publiek uitkiezen om zijn eerste e-learning module live te ontwerpen.

Schrijf u in!